Pat 140 180

★★★★☆

Profitati de aceasta mega oferta la cel mai bun produs de pat 140 180 de pe piata. Nu veti mai gasi altul la fel. Satisfactia dvs. este promisiunea noastra, iar aceste preturi sunt sansa dvs.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Pat 140 180?

Care ar fi diferenta intre o baza si o baza de pat? Un somier este, de obicei, alcatuit dintre arcuri inconjurate de un cadru de lemn si apoi acoperite de un material textil. Daca ati cumparat o pat 140 180 cu arcuri traditionala, aceasta ar fi asezata peste somierei.

Cel mai important, o baza de pat fantastica iti facilita la prelungirea duratei de viata a saltelei dumneavoastra. De oricare data cand va urcati ori coborati de pe saltea, sau chiar cand va intoarceti noaptea, salteaua absoarbe impactul miscarii dumneavoastra.

Si acestea sunt cauza cu privire la care saltelele din spuma viscoelastica si spuma de latex nu sunt menite sa se rastoarne ca saltelele cu arcuri interioare. De obicei, se afla un strat remarcabil dintre spuma cu o densitate mare.

Si previne rigiditatea si miscarile sacadate, de rasucire intre motivul durerii de sold ori a bratului mort. Straturile de confort se descompun mult in timp, intrucat au cea mai mica densitate. Cu toate acestea, nu aveti putea dormi bine fara o pat 140 180 comoda.

Hypnia are noua locuri de confort variate (indiferent de dimensiunea pe care o alegeti): cap, umeri, spate, lombar, fese, coapse si picioare. Veti observa acest fenomen mai selectionat in cazul in care gasesti tendinta de a fi impovarat intr-o anumita zona, cum este gatul sau partea inferioara a spatelui.

3 straturi de spume diferite. Cu o grosime de 25 cm, salteaua emma ar fi compusa printre straturi succesive de spuma airgocell (4 cm), spuma viscoelastica cu memorie (4 cm) si un miez de spuma rece. Acest lucru ii confera o securitate medie care este potrivita atat cu scopul de cei care dorm subtire si greu, cat si cu scopul de cei care dorm pe o parte si pe spate.

De aceea, este o compilatie geniala in cazul in care gasesti sau ati avut vreun fel de accidentare si, de asemenea, cu privire la persoanele supraponderale, care vor fi de folos de grosimea, fermitatea si rezistenta unei pat 140 180 care se foloseste pe ameliorarea punctelor de presiune.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult